Solfilm till fönster mot varma lokaler eller bostäder, starkt bländande solljus eller solblekta golv och textiler.
Fönster behöver vi för vårt välmående, men vi behöver inte problemen som fönster kan orsaka. Lösningen är oftast enkel genom att montera en solfilm från Solfilmsmontage.

Solfilm är idag ett vanligt uttryck som är en förkortning på solskyddsfilm. Solskyddsfilm tillhör kategorin fönsterfilmer där olika material löser olika problem eller behov. Solfilmsmontage erbjuder marknadens bästa sortiment från vår egna tillverkning eller en världsledande tillverkare. Vi lämnar alltid nöjd-kund garanti tillsammans med marknadens bästa garantier.

Solfilm Fastighet

Komfort

Högteknologiska solskyddsfilmer som tar bort mycket värmeinstrålning och bevarar ljusinsläppet.

Energibesparing

Jobbar obemärkt för att minska dina
uppvärmnings- och luftkonditioneringskostnader.

Anti UV

Reducerar 99% av den skadliga UV-strålningen
som bleker interiörer och kan orsaka hudcancer.

Säkerhet

Håller samman glaset om glaset skulle gå sönder från olyckor eller inbrott

Energibesparing

Uppvärmning, luftkonditionering, persienner och belysning har en avgörande inverkan på fastighetens totala driftskostnad och detta märks tydligt i samband med ständigt stigande energipriser. Solvärmen under sommarmånaderna kan öka fastighetens värmebelastning med upp till 60%. Effektiv användning av våra solskyddsfilmer kan minska solvärmen med upp till 77% och minska beroendet av luftkonditionering, värme, persienner och belysning och bidra till effektivare temperaturreglering.

Ökad komfort
Solljus och värme gör det svårt att reglera temperaturen i fastigheter. Våra solskyddsfilmer minskar värmen från solen och ger ökad komfort. En idealisk arbetsmiljö ska varken vara för varm eller kall och utnyttja det naturliga ljuset optimalt. För varje grad över 23 °C minskar produktiviteten med så mycket som 5%. Solskyddsfilm hjälper dig att skapa en optimal bekväm miljö.

Minskad blekning
UV-strålning är den största bidragande orsaken till färgblekning och degenerering av många material.
Ingen film kan helt och hållet stoppa blekningen, men i alla solskyddsfilmer minskar den skadliga strålningen med upp till 99.9% och saktar därigenom ned blekningsprocessen.
Solskyddsfilmer är även idealiska för att skydda utställda artiklar i skyltfönster, gallerier och möbler och förlänger livslängden och färgäktheten på dina tillgångar.

Minskad bländning och reflektioner
Att titta på en datorskärm i bländande solljus kan vara frustrerande. Våra solskyddsfilmer minskar bländningen avsevärt och ansträngningen för ögonen.
Eftersom många av våra filmer inte använder metalliska komponenter, är filmen knappt synlig efter applicering och medför inga oönskade invändiga eller utvändiga reflektioner (upp till 1% lägre reflektionsfaktor jämfört med glas utan film) och påverkar inte byggnadens utseende.

Glassplitterskydd

På jobbet, hemma eller på allmänna platser kan en glasruta splittras i tusentals små glasbitar och orsaka allvarliga skador på grund av missöden eller vandalisering. Solfilmsmontage säkerhetsfilmer går att fästa på alla glasytor och ger skydd dygnet runt i många år utan underhåll.

Att skydda sina nära och kära med säkerhetsfilm och samtidigt hålla värmen borta med solfilm är inga problem. Kombinera vår säkerhetsfilm med solfilm för en behagligare tillvaro.

Läs mer om våra Säkerhetsfilmer
 

Tack!

Vi kontaktar dig så fort vi kan!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av nyheter, artiklar och Kampanjer