Det skall vara enkelt för er att ta beslut, därför erbjuder vi kostnadsfri rådgivning och gratis materialprover.

Solfilmsmontage

Solfilmsmontage är en märkesoberoende installatör och rådgivare inom solskyddsfilm som etablerades 2002 i Göteborg. Idag täcker vi stora delar av Sverige och under åren har vi blivit ett av Sveriges främsta företag inom solfilm, säkerhetsfilm och fönsterdekor.

Vi har genom åren monterat över 100.000kvm fönsterfilm. Genom vår kunskap och erfarenhet inom solfilm, säkherhetsfilm, kontrastmarkeringar och insynsskydd, gör att vi alltid rekommenderar rätt produkt – oavsett ert behov!

Helhetskoncept

Att samla alla dina behov av installationer / produktioner hos en och samma leverantör har sina fördelar.

Solfilmsmontage hjälper dig med en enhetlig kommunikation mot dina kunder, men också att spara tid och pengar. Som avtalskund hos Solfilmsmontage får du fördelar som underlättar ditt arbete ytterligare.

Med en personlig kontaktperson med specialistkunskap inom din bransch och dess unika behov

Kontakta oss om du vill veta mer om dina fördelar som avtalskund av fönsterfilmer.

Vår vision

Solfilmsmontage är under ständig utveckling där vi försöker alltid vara flexibla för att göra det så enkelt som möjligt för kunden samtidigt ge bästa rådgivningen för ett
lyckat projekt

Försäkringar & Garantier

Solfilmsmontage ger våra kunder en trygghet under och efter ett montage, om olyckan skulle vara framme är det tryggt med försäkringar eller garantier. Solfilmsmontage innehar försäkringar för olycksfall för anställda samt utökade försäkringar för entreprenad.

Att vi är certifierade ger våra kunder ett utökat garantiåtagande till våra kunder, genom att anlita Solfilmsmontage för ert projekt ger er bästa skydd på marknaden

 

 

Tack!

Vi kontaktar dig så fort vi kan!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av nyheter, artiklar och Kampanjer